Jäsensivuille kirjautuminen

Jäsensivuille pääsy edellyttää oman käyttäjätunnuksen käyttämistä. Käyttäjätunnus on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoite eli se, johon saat yhdistyksen jäsenkirjeet. 

Ensimmäisellä kerralla sinun on luotava salasana. 

Liitteestä löytyvät helpot ohjeet.

Jos sinulle tulee ohjeista huolimatta vaikeuksia, ota yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pj@aiace-fi.eu

Voit lähettää osoitteeseen myös ehdotuksia ja palautetta.

AIACE Finlandin nettisivuista

Yhdistyksen uudistetut nettisivut avattiin 25.4.2022. Aiemmat olivat peräisin vuodelta 2012. 

Jäsensivujen uudisuksen valmistelu kesti vuoden. Suurin osa uudistustyöstä tehtiin jäsenten voimin, vaikka ulkoasun suunnittelussa ja toteutuksessa saimme apua Nettitiimi Oy:ta.

Sivujen nettiosoite on sama kuin nykyinen eli https://aiace-fi.eu tai www.aiace-fi.eu

Kotisivujen sisältöä ja rakennetta uudistettiin maltillisesti.  Uusi sivusto parantaa mm. tapahtumien järjestämistä (esim. kommentointi omalla nimellä ennen ja palaute tapahtumien jälkeen). Sivusto tulee olemaan interaktiivisempi.

Jäsensivujen merkittävin muutos on eläke-, sairausvakuutus- ja sosiaaliasioiden yhdistäminen ”Käsikirja” -painikkeen taakse. Sisältö perustuu omaan EU-eläkeläisen käsikirjaamme, joka päivitettiin vuoden 2022 alussa. Jäsensivuilla käsikirjaa päivitetään aina tarpeen mukaan.

Uusittu Jäsenfoorumi ohjaa käyttämään TEAMS After EC – keskustelualustaa, jonne on perustettu INFO FI – keskusteluryhmä suomalaisia EU-eläkeläisiä varten. 

Sivujen oikeassa yläkulmassa on haku-toiminto. Suojatuilla jäsensivuilla haku ei kuitenkaan toimi, koska jäsensivut on suljettu ulkopulisilta. Esimerkiksi käsikirjan aineistoa kannattaa hakea sisällysluettelon ja kunkin luvun alussa olevan alihakemiston avulla.

Uudet nettivut on tehty Yhdistysavain-nimisen kotisivutyökalun avulla, jota käyttää yli 5000 yhdistystä ja seuraa. Työkalu tarjoaa modernit yhdistyksen kotisivut ja tukee yhdistyksen viestintää eri kanavia käyttäen. Yhdistyksen jäsenrekisteri toteutetaan tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Jäsenrekisteristä tiedotetaan myöhemmin. 

Päivitetty 6.12.2023